50+ Yogakurs (Svenska)

Torsdagar 31/3-28/4
18.00-19.15

Det finns många fördelar för dig efter 50 att utöva yoga, oavsett tidigare erfarenhet av yoga. Med åren blir lederna stelare och det begränsar rörligheten. Yogan mjukar upp leder och ligament, ökar blodcirkulationen och ökar också stabiliteten i lederna. Dessutom förbättras koordination och balans, sömn och lungvolym. Yogan ökar energin och motverkar bl.a hjärtsjukdomar och klimakteriebesvär.

50+ yogan anpassas till varje individ genom att vi kan använda stolar, bolster och klossar vid behov. Allt utifrån mottot: “anpassa inte dig till yogan, anpassa yogan till dig!”

Kursen går i 5 veckor och vi ses varje gång i 75 minuter. Kom gärna lite innan om du har tid och drick te. Kursstart är sista mars och vi avslutar 28e april. Gruppen är liten med ett max antal på 5 personer.

LÄRARE
Ann-Cathrin har varit yogalärare i över 20 år, i hennes klasser jobbar hon ordentligt igenom kroppen med stort fokus på andning. Hennes stora passion i livet är att dela med sig av yogans verktyg för en gladare , friskare kropp.

Pris:
1800 kr Icke-medlemmar
20% rabatt för medlemmar

Book