Tonårsyoga – 8 veckor

Fredagar 28/1-1/4 (ej 4/3 & 25/3)
16.00-17.00

Under våren kommer vi återigen hålla kurser för tonåringar där de får jobba med kroppen, andetaget och sinnet. Vi vill dela med oss av viktiga verktyg för att kunna stressa ner, slappna av, hitta in i kroppen och bli tryggare i sitt skinn. Yogapositioner, andningstekniker, meditationsövningar – allt vi har att erbjuda kommer vi jobba med under kursens gång.
Sluten grupp för att alla ska få känna sig tryggare med att släppa taget om förväntningar, perfektion och landa softare på mattan.

Tonårskursen vänder sig till tjejer och ickebinära mellan 15-19 år.
Var inte rädd för att komma “själv”, Sara finns här för att välkomna och inkludera alla varje fredag.

LÄRARE:
Sara Törneman är både högstadie- och yogalärare. Hon brinner för att skapa en känsla av gemenskap och inkludering, att hålla space för att landa i kroppen och reflekera, att använda andetaget som en stöttepelare genom både det fysiskt krävande och det lugna. Sara har gedigen bakgrund inom både yoga och att jobba med tonåringar, och att få kombinera de båda delarna är en helt förträfflig match!

Barn och ungdomar är det finaste och viktigaste vi har, de är vår framtid. Som lärare möter Sara dagligen ungdomar och det är en glädje men jag ser också att livet som ung i dagens samhälle kan vara en utmaning och ibland väldigt tufft. För Sara kom yogan in i hennes liv som vuxen men ofta slås hon av tanken: ”Tänk om jag hittat yogan redan som tonåring, vad mycket som skulle kunnat vara annorlunda då.” Utifrån detta vill Sara ge ungdomar en möjlighet att genom yogan finna sin egen röst och att vara i nuet helt utan prestation. Yogans värld erbjuder så mycket mer än enbart fysisk träning, den ger trygghet och grund men kan också vara lekfull och energigivande. Tillsammans i gruppen formar vi vår gemensamma resa till en plats där målet är att känna acceptans och självkärlek: ”Jag är bra precis som den jag är”.

Begränsat antal platser, anmälan sker till hela kursen.

PRIS: 2000 kr

Book